Brand I Norrköping

0
Brand Norrköping

Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till Karl Wards gata i Norrköping med anledning av en brand. Det brinner från taket på en radhuslänga och det är kraftig rökutveckling. Byggnader som ligger närmast brandplatsen kommer att utrymmas. I nuläget finns det inga rapporter om personskador.

NORRKÖPING Maj 3: Klockan 15:56 beordrades Polis, räddningstjänst och ambulans till Karl Wards gata i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna från taket på en radhuslänga och det ska initialt vara kraftig rökutveckling.

Enligt Räddningstjänsten är sammanlagt åtta lägenheter drabbade på adressen och totalt fyra stationer om cirka 25 brandmän är på plats för att bekämpa branden.

Närliggande byggnader kommer att spärras av för att allmänhet inte ska komma för nära och för att räddningstjänsten ska få utrymme att arbeta. De byggnader som ligger närmast brandplatsen kommer utrymmas i säkerhetssyfte. Hittills finns det inga rapporter om personskador.

Rättsläget är grov mordbrand. Dels på grund av stora egendomsskador men också med tanke på människors liv och hälsa. Polisen är intresserade av att komma i kontakt med vittnen.

Uppsamlingsplats för drabbade personer är kyrkans lokaler i Klockaretorpets centrum.

Image: Bashair

Social Jobs