36.5 C
Khartoum
Tuesday, September 26, 2023
spot_img

Ramadan 2022 – Sheberghan Afghanistan

Ramadan 2022: Yardem Hjälporganisation har startat ett projekt. Det kommer att delas ut ramadanpaket till behövande familjer i Afghanistan. Yardem hjälporganisation är en ideell och politiskt obunden organisation.

Yardem Hjälporganisation har startat #ramadanprojekt 2022. Det kommer att delas ut ca 330 ramadanpaket till behövande familjer i 11 städer i Afghanistan. I staden Sheberghan delades 30 ramadan paket ut till behövande. Ett paket kostar 120:- och innehåller matvaror som ris, socker, makaroner, te, matolja och tomatpuré.

Du kan hjälpa barnfamiljer och främst barn som har mist sin pappa genom att swisha din gåva, zakat al-fitir till 070-4539765

Fastemånaden Ramadan 2022 är den heligaste och mest firade tiden för muslimer runt om i världen. Under ramadan ger rika människor tillbaka till de mindre lyckligt lottade i samhället.

Yardem hjälporganisation är en ideell och politiskt obunden organisation som bildades januari 2019. Yardem hjälper föräldralösa barn, änkor, ensamstående mammor och fattiga familjer med mat, vatten, utbildning, kläder och andra akuta behov.

Ramadan Mubarak

Afghans Sell Their Kidneys & Children To Survive

Tommy Olovsson
Tommy Olovssonhttp://departement1.com/
I have more than 15 years of experience of working online – administrating websites of various topics. I am also the founder and Editor-in-Chief of Departement 1.com.

Related Articles

Latest Articles

New asylum rule in biden administration : continuity of trump policies ?. Covid 19 : “anyone who didn’t save money in 2019 is suffering” – maurice ampaw. ((must have at least five years post qualification experience and to be in good standing with approved council of ghana).