Norrköping har en stolt fotbollstradition och har genom åren varit värd för flera turneringar och cuper. Nu ska Norrköping, på allvar, utmana på flera plan och bjuder in till spel för pojkar och flickor 7-15 år och Parafotboll. Turneringen spelades den 29 juli – 1 augusti 2021, och hette Norrköpings Fotbollsfest.

Ett av lagen som deltog var Waria som tog sig genom matcherna och kämpade hårt i matchen mot Lindö och gick till finalen. Där mötte de Viken som också hade kämpat hårt för att komma till finalen men båda lagen ville såklart vinna men de kan bara finnas en vinnare.

1-0 till waria blev sen 1-1 efter att Viken gjorde ett mål genom en av sina snabba spelare. Sista minuterna kämpade Waria in i det sista och det blev 2-1 till dom. Waria skrek högt av glädje. Glädjen dom kände var obeskrivlig, som en av mina systerdöttrar som spelar i Waria beskrev.

De skrevs om dom på Norrköpings tidning, Folkbladet och olika hemsidor från Lindö osv. De stod med pokalen högst upp på läktaren som det första f08 vinnarna i den första fotbollsfest cupen. Så hårt de kämpa för sin seger. Bra jobbat Waria!!!!

BESÖK NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST HEMSIDA

Social Jobs