30.8 C
Khartoum
Sunday, December 10, 2023
spot_img

Doktor Tommy Leijon

Här på anews.se har vi skrivit om en del exceptionella personer. Från och med nu, vill vi också skriva om personer som gör betydande insatser i samhället utan att någonsin synas, de så kallade vardagshjältarna. Och dessa personer kan komma från varierande områden såsom skolan, sjukvården och ordningsmakten.

Medicin är avancerat i hela världen, och beroende på i vilken utsträckning den behandlande läkaren och sedan läkemedlet utvecklas. Och även varje läkare skiljer sig från varandra genom intelligens och behandlingshastighet eller patientuppföljning.

DR Tommy Leijon

Jag börjar med att berätta om Dr. Tommy Leijon. En Läkare på Onkologiska mottagningen, Onkologiska kliniken, Region Östergötland. Han arbetar i Linköping och Norrköping. Han är en läkare som kännetecknas av mänsklighet, medkänsla och respekt för andra.

Universitetssjukhuset i Linköping är ett av Sveriges sju universitetssjukhus och drivs av Region Östergötland. Verksamheten är tätt integrerad med den Medicinska fakulteten vid Linköpings universitet.

Tommy Leijon utmärker sig för sin förmåga att hantera patientens känslor, påverka patienternas beteende för att uppnå de önskade resultaten. Och han förstår människor på grund av sin fördomsfrihet och ger stöd för sina patienter. Eftersom Travis Bradbury säger att undervisning av emotionell intelligens till sjuka människor minskar frekvensen av deras sjukdom och förkortar behandlingstiderna – Tommy Leijon har en medfödd känslomässig förmåga som får honom att känna empati med sina patienter.

Tommy har exemplifierande egenskaper som en läkares självförtroende som bygger förtroende för patienterna. Mänsklighet: Den som tillhandahåller vård och medkänsla till sina patienter, eftersom medicinskt yrke är ett inslag i medkänsla. Personlighet: Han bryr sig om detaljerna hos sina patienter, interagerar med dem, värderar dem som människor och minns dem som individer. Respekt: ​​Han tar sina patients anteckningar på allvar och försöker tillgodose dem.

Noggrannhet: Noggrann i sitt arbete, med konstant samvete. Lyssna: Han ställer artiga frågor, låter patienter prata med honom, påminner dem inte om den reserverade tiden och tvärtom lyssnar noga på dem, han är en bra lyssnare med alla sina känslor och empati. Råd: Ger patienterna opartisk rådgivning, låter människor delta i alla beslut relaterade till deras hälsa och vård, bedömer varje fall noggrant och hjälper dem i nöd.

Tommy är villig att lära av andra oavsett ålder, roll, status eller utbildning.

Egentligen förtjänar han tjänsten som distriktsdirektör.

Amel Eldeeb
Amel Eldeeb
The founder and editor-in-Chief of Anews. Amels origins is in Sudan, but now she live in Europe. She is an experienced media worker, with a past in radio, television and newspapers.

Related Articles

Latest Articles

The space shuttle discovery approaches russia’s mir space station in this 70mm photograph taken from the mir. The anyiam osigwe group limited : promoting human development and societal progress in nigeria.